PROHLÁŠENÍ BOTAS a.s.

| Kategorie: Média

Prohlášení BOTAS a.s.  k ukončení spolupráce s designery Janem Klossem a Jakubem Koroušem a se společností BOD BOD BOD s.r.o.

Ke dni 30. 9. 2019 byla ze strany BOTAS a.s. ukončena spolupráce s autorizovaným prodejcem výrobků značky BOTAS 66 a provozovatelem dvou prodejen v Praze, společností BOD BOD BOD s.r.o. Důvodem ukončení spolupráce bylo hrubé porušení smlouvy ze strany obchodního partnera BOD BOD BOD s.r.o.

V této souvislosti společnost BOTAS a.s. sděluje, že nedošlo k dohodě o další spolupráci s designéry kolekce BOTAS 66 Jakubem Koroušem a Janem Klossem. Důvodem rozchodu byly rozdílné názory na kompetence v rámci fungování a rozvoje značky BOTAS 66. Oběma designérům tímto děkujeme za více než 12 let spolupráce, která byla přínosná jak pro společnost BOTAS a.s., tak i pro oba jmenované designéry. Přejeme jim mnoho úspěchů v osobním i profesním životě.

Všechny fanoušky značky BOTAS a BOTAS 66 ubezpečujeme, že „botasky“ všech kategorií budou i nadále vyráběny a prodávány. Nová kolekce módní vycházkové obuvi se v současnosti připravuje a její spuštění předpokládáme během příštího roku, nejpozději na jaře 2021. Do té doby bude v prodeji stávající kolekce BOTAS 66.

Vedení společnosti Botas a.s.